Contact

x

Business Productivity

U bent steeds minder op kantoor maar wilt altijd snel en eenvoudig toegang tot uw digitale werkplek. Persoonlijke informatie in één oogopslag, samenwerken als nooit tevoren en efficiënter vergaderen dan u gewend bent.

Krachtige ondersteuning voor productiviteit en samenwerking

Kantoorwerk heeft zich in een snel tempo ontwikkeld tot kenniswerk. Medewerkers verzamelen informatie, produceren documenten, delen kennis en werken samen. Dat doen ze in een volledig genetwerkte wereld, waarin informatie steeds sneller geproduceerd en verspreid wordt, maar ook steeds vluchtiger wordt.

Digitale werkplek en uw business productivity

Hoe ondersteunt u deze dynamische manier van werken en speelt u optimaal in op de uitdagingen die het dagelijks werk in een moderne organisatie met zich brengt? Hoe voorkomt u een information overload en helpt u uw medewerkers om aangenaam te werken en elke dag zo productief mogelijk te zijn?
 

Om uw medewerkers te ondersteunen, heeft u slimme digitale oplossingen nodig, die optimaal aansluiten bij hun manier van werken. Dat vraagt om tools die de gebruiker centraal stellen en die helemaal klaar zijn voor de dagelijkse uitdagingen van werken in een kennisomgeving. Of het nu gaat om efficiënt samenwerken met collega’s of om documenten en data delen.

Bereid uw organisatie voor op de toekomst

Weet u hoe uw organisatie er over vijf jaar zal uitzien? Heeft u dan nog wel een kantoor? Uw bedrijfsvoering gebeurt online. Uw teams werken meer en meer in de cloud. Altijd en overal werken op elk device is voor de meeste bedrijven de nieuwe realiteit. Om deze manier van werken mogelijk te maken binnen uw organisatie, moet u keuzes maken. Hoe kunt u uw medewerkers zo goed mogelijk ondersteunen, zodat uw organisatie klaar is voor de toekomst?

Office Automation

Teksten opstellen, spreadsheets maken, documenten delen, agenda’s beheren. Toegang tot relevante data. Inzicht in KPI’s en andere metrics. En dat allemaal vanuit een persoonlijke, veilige en digitale werkplek.

Collaboration

Succes valt en staat met het vermogen om efficiënt samen te werken. Overleggen, beslissen, documenten delen, versiebeheer: nieuwe technologie maakt het gemakkelijker dan ooit om teams efficiënt en doeltreffend te laten samenwerken.

Solution Adoption

Wanneer u aan de slag gaat met slimmer werken en vergaderen, wilt u een vliegende start kunnen nemen. Wat zijn de drie voorwaarden voor een gestroomlijnde invoering van dit soort oplossingen?

Microsoft SharePoint

Welcome to a new way of working together. SharePoint offers you innovative ways to share your work and collaborate with others, to organise your projects and teams and to find people and data.

Microsoft Office 365

Office 365 offers flexible, user-friendly and reliable applications for knowledge sharing and collaboration both online and offline, and regardless of whether you prefer to use your computer, your tablet or your phone.

Desktop-as-a-Service (DaaS): hoe het werken leuker maakt

Blog - October 1 2018, Ron Janssen, 3 min reading time

Technologie brengt ons ver. Zó ver, dat we er inmiddels van uitgaan dat we altijd en overal soepel aan de slag kunnen. We verwachten dezelfde User Experience, waar we ook aan het werk zijn.

Ontbijtsessie: Business Productivity

Event - 27 september 2019 | Ctac NL, Meerendonkweg 11

Geef uw werkdag een kickstart met een goed ontbijt en een gezonde dosis inspiratie. Tijdens de Brains & Breakfast sessies krijgt u een frisse kijk op de relevante trends en ontwikkelingen in uw markt.