Contact

x

Solution Adoption

Wanneer u aan de slag gaat met slimmer werken en vergaderen, wilt u een vliegende start kunnen maken. Lees hier de drie voorwaarden voor een gestroomlijnde adoptie van dit soort oplossingen.

Laat kenniswerkers optimaal functioneren

Moderne organisaties zetten IT-oplossingen in om kenniswerkers optimaal te laten functioneren. De adoptie speelt daarin een sleutelrol. Dat vraagt om maximaal gebruiksgemak in combinatie met een omgeving die helemaal toegespitst is op de rol en de wensen van de gebruiker.

Solution Adoption

Wanneer u investeert in nieuwe software, wilt u uw collega’s zo snel mogelijk laten profiteren van hun nieuwe digitale gereedschap. Hoe sneller ze plezier krijgen in het gebruik van hun nieuwe omgeving, hoe eerder ze geneigd zijn om dagelijks met die nieuwe systemen te werken.

Drie voorwaarden voor succesvolle adoptie

Er zijn verschillende voorwaarden om de adoptie van nieuwe software te vergemakkelijken.

  1.  Een belangrijke voorwaarde is gebruiksgemak. Hoe gebruiksvriendelijker uw oplossing is, hoe gemakkelijker uw collega’s alles uit het nieuwe systeem halen.
  2. Een tweede voorwaarde is zuivere informatie. Een op uw situatie afgestemde migratie-aanpak van bestaande content is daarbij essentieel.
  3. Daarnaast moet u uw mensen uitgebreid informeren over de nieuwe systemen. Communiceer daarbij op allerlei fronten. Denk aan workshops waarin uw mensen met de software leren omgaan. Organiseer webinars waarin u dieper ingaat op specifieke onderdelen van de software. Of creëer video’s en animaties. 

Deze uitgebreide optelsom van communicatiemomenten is cruciaal voor een succesvolle adoptie van uw nieuwe software.

Zet de volgende stap

Wij zijn er voor organisaties die slimmer willen werken en vergaderen. Onze mogelijkheden gaan veel verder dan alleen het technische gedeelte. Wij inspireren klanten en helpen hen om na te denken over slimmere manieren van werken, die optimaal bij hun wensen en behoeften passen. En wij bieden ondersteuning bij de adoptie van die oplossingen. Bijvoorbeeld door te zorgen voor maximaal gebruiksgemak, zuivere data en trainingen op maat. Ook slimmer werken? Neem contact op met ons.

Solution Adoption

Project afgerond? De gebruikers bepalen het rendement. Wij houden rekening met de gebruikers. Of ... wij verhogen het succes. Door ons met hen bezig te houden.

Microsoft Office 365

Office 365 biedt flexibele, gebruiksvriendelijke en betrouwbare applicaties voor kennisdeling en samenwerking. Daarbij maakt het niet uit of u online of offline werkt. En het maakt niet uit of u liever uw computer, tablet of telefoon gebruikt.

Desktop-as-a-Service (DaaS): hoe het werken leuker maakt

Blog - October 1 2018, Ron Janssen, 3 min leestijd

Technologie brengt ons ver. Zó ver, dat we er inmiddels van uitgaan dat we altijd en overal soepel aan de slag kunnen. We verwachten dezelfde User Experience, waar we ook aan het werk zijn.

Ontbijtsessie: Business Productivity

Event - 27 september 2019 | Ctac NL, Meerendonkweg 11

Geef uw werkdag een kickstart met een goed ontbijt en een gezonde dosis inspiratie. Tijdens de Brains & Breakfast sessies krijgt u een frisse kijk op de relevante trends en ontwikkelingen in uw markt.