Contact

x
Trends en technologische ontwikkelingen

Customer Engagement}

Customer Engagement

Klanten verwachten meer vandaag de dag. Meer aanbiedingen toegespitst op hun persoon, met een hoge relevantie en consistent in alle kanalen. IoT, 24/7 online en big data. De digitale revolutie heeft de wereld op zijn kop gezet. Zeker de wijze waarop je als organisatie klanten vindt, voor je wint en aan je bindt.

Lees meer
Efficiënte Supply Chain}

Efficiënte Supply Chain

De klant staat centraler dan ooit. De wensen van de klant bepalen de manier waarop fabrikanten, groothandels en retailers te werk gaan en hun supplychain inrichten. Dat vraagt om nieuwe competenties. Van realtime controle over de activiteiten van het magazijn tot de optimalisatie van transportbewegingen en goed doordachte multi-carrier selecties.

Lees meer
Office of the CFO}

Office of the CFO

Verandering is een continue factor geworden. Organisaties gaan steeds sneller de grens over, innoveren, ontwikkelen, passen hun modellen aan en moeten voldoen aan steeds strengere regelgeving. De CFO is de centrale spil in al deze ontwikkelingen. Mits de CFO en zijn mensen zich op weten te stellen als een echte partner van de business.

Lees meer
Digitale Transformatie}

Digitale Transformatie

Organisaties overal ter wereld profiteren van nieuwe mogelijkheden en kansen die het resultaat zijn van verregaande digitalisering. Maar hoe laat u zaken als robotisering, Machine Learning en Artificial Intelligence in uw voordeel werken? Hoe geeft u vorm aan úw digitale agenda?

Lees meer