Contact

x
Cloud integratie

De cloudwereld beweegt in een snel tempo naar best of breed. Afhankelijk van uw wensen selecteert u snel en eenvoudig de best passende oplossing en kunt u meteen aan de slag.

Zo creëert u een geïntegreerd cloudlandschap

De cloudwereld beweegt in een snel tempo naar best of breed. Afhankelijk van uw wensen selecteert u snel en eenvoudig de best passende oplossing en kunt u meteen aan de slag. Dat heeft als nadeel dat er systeemeilanden en datasilo’s ontstaan. En dat staat dan weer uw slagvaardigheid in de weg. Uw systemen moeten wel met elkaar kunnen praten.

Cloud integratie

Als data niet tussen de verschillende processen, applicaties en systemen worden gedeeld, kan uw dashboard onvolledig zijn of uw managementinformatie onjuist, waardoor uw rapportages niet meer kloppen. Ctac helpt u om alle punten in de cloud te verbinden.

Ctac kan bogen op een grondige expertise en jarenlange ervaring op het snijvlak van cloud en integratie. Gebaseerd op die ervaring hebben wij vijf essentiële integratielagen gedefinieerd: cloud, data, applicatie, proces en beveiliging. Afhankelijk van uw wensen en ambities zult u al deze lagen doordacht moeten inrichten.

Geleidelijk aan beschikken organisaties over steeds meer cloudomgevingen. Om efficiënt te werken, is het belangrijk dat uw data probleemloos tussen die verschillende clouds heen en weer kunnen bewegen. Misschien wilt u ook systemen koppelen die nog niet in de cloud staan. Als uw systemen dezelfde taal spreken, creëert u een robuuste infrastructuur die het fundament vormt van uw bedrijfsvoering.

Integratie van data, applicaties, processen en security in de cloud

  • Data integratie: U moet kunnen vertrouwen op de data in uw systemen. Daarom is het belangrijk dat uw data betrouwbaar en consistent zijn, waar ze zich ook bevinden.
  • Applicatie-integratie: U werkt nog efficiënter, als al uw applicaties naadloos integreren met uw cloudlandschap en probleemloos informatie ophalen uit en wegschrijven naar uw online systemen.
  • Procesintegratie: Bij uw bedrijfsprocessen zijn vaak meerdere systemen betrokken. Een optimale gebruikerservaring vraagt dan ook om naadloos samenwerkende systemen en procesregie ‘over’ de systemen heen.
  • Beveiligingsintegratie: U wilt kunnen rekenen op ongestoorde processen. Zoals u ook zeker wilt weten dat uw data veilig zijn. Dan moet u uw systeemlandschap behoeden voor allerlei kleine en grote bedreigingen. Dat gaat van identiteitsbeheer om oneigenlijk gebruik van systemen te voorkomen tot het beschermen van uw systemen tegen virussen en hackers.

Cloud Integration Suite

Ctac kan u helpen om al deze thema’s aan te pakken. Met onze Cloud Integration Suite begeleiden wij u stapsgewijs naar een optimaal functionerend en maximaal geïntegreerd cloudlandschap. Eerst nemen we uw wensen en ambities onder de loep, net als uw huidige IT-landschap. Vervolgens bepalen we per laag (cloud, data, applicatie, proces en beveiliging) wat de volwassenheid is en welke stappen u kunt zetten om die volwassenheid te vergroten. Per laag maken we een heldere roadmap op en helpen we u op weg met ondersteunende diensten of kant-en-klare oplossingen.

Microsoft Azure

Het Microsoft Azure platform is een veelzijdig cloud computing platform van Microsoft waarmee u internetdiensten als een dienst kunt aanbieden. Dit kan via het internet maar ook binnen de omgeving van uw eigen bedrijf.

Mendix

Wilt u snel applicaties ontwikkelen, integreren en aanpassen aan veranderende processen? Mendix, een geavanceerd application Platform as a Service (aPaaS), brengt het binnen handbereik. Bouw een innovatieve applicatie binnen enkele weken.

6 belangrijke aandachtsgebieden voor de multi-cloud

Anders dan vroeger zetten bedrijven steeds vaker losse applicaties in. Hoe zorgt u ervoor dat al deze lokale oplossingen en cloud oplossingen naadloos en veilig met elkaar samenwerken?

Download whitepaper

Recorded Webinar: Integration Platform-as-a-Service

Webinar Recording

Hoe zorg je snel voor de juiste integraties binnen een complex hybride Cloud landschap? En smelt je de wirwar aan losse applicaties samen tot soepele, uniforme bedrijfsprocessen? Bekijk het webinar.

Cloud - Ctac supports Vivare in their digitale transformation

Video

In deze video vertelt Vivare over de samenwerking met Ctac, de digitale transformatie en de overstap naar de cloud. De ondersteuning van Ctac voelt “als water uit de kraan”.

In vijf stappen naar de cloud met een checklist

Checklist

Cloud biedt een flinke vooruitgang op het gebied van wendbaarheid, functionaliteit en productiviteit. Deze checklist met de vijf stappen naar de cloud helpt u op weg.