Contact

x
Cloud oplossingen

In een wereld waarin de upgrades elkaar razendsnel opvolgen en flexibele capaciteit van levensbelang is, is cloud computing een vanzelfsprekendheid.

Download whitepaper

Zet de stap naar de cloud

Waarom nog zelf opdraaien voor de volledige kosten van server- en softwarebeheer? Zoals fabrieken in een ver verleden overstapten naar een externe energieleverancier, zo gaan moderne organisaties naar de cloud. En de voordelen zijn even groot.

Cloud oplossingen

Flexibele capaciteit on demand, applicaties die altijd up-to-date zijn en geen zorgen meer om – of kosten voor – onderhoud. Dankzij de cloud kunt u bovendien ook snel nieuwe software inzetten. En kunt u veel sneller en veel eenvoudiger innoveren. En natuurlijk: betalen volgens gebruik. De impact die de cloud heeft op uw bedrijfsefficiëntie, kostenniveau, agility en slagkracht, staat buiten kijf.

Cloud oplossingen op maat

Maar, hoe kiest u een cloudoplossing die morgen ook nog past? En een cloudprovider die zich met daadkracht inzet voor uw organisatie? En welke criteria hanteert u daarbij? Bij Ctac vertrekken we van uw behoeften: wat heeft uw organisatie nodig om flexibel te zijn? Onze cloudoplossingen zijn duurzaam en zorgen ervoor dat uw organisatie zich zo soepel mogelijk aanpast aan veranderende omstandigheden. Die oplossingen hebben we al in huis, of anders ontwikkelen wij ze specifiek voor uw branche of supplychain. Hands-on en met kennis van uw waardeketen.

As-a-Service

Steeds meer software en systemen zijn ‘As-a-Service’ verkrijgbaar. De voordelen zijn groot. Tegen relatief overzichtelijke periodieke kosten beschikt u over krachtige systemen.

Cloud Integratie

De cloudwereld beweegt snel naar best of breed. Maar systeemeilanden en data-silo's staan uw slagvaardigheid in de weg. Hoe selecteert u de best passende oplossing en wisselt u snel informatie uit.

Security

Onbekenden die inbreken op uw netwerk en zich toegang verschaffen tot uw bedrijfsgegevens of uw processen verstoren – u moet er niet aan denken. Dit stelt hoge eisen aan uw cloud-landschap.

Ctac iPaaS

Het cloudlandschap is geëxplodeerd. Alles beweegt naar de cloud: van kleine oplossingen die één taak ondersteunen tot grote en integrale ERP-systemen. Maar hoe zorgt u dat al die systemen met elkaar praten en probleemloos data uitwisselen?

Mendix

Wilt u snel applicaties ontwikkelen, integreren en aanpassen aan veranderende processen? Mendix, een geavanceerd application Platform as a Service (aPaaS), brengt het binnen handbereik. Bouw een innovatieve applicatie binnen enkele weken.

6 belangrijke aandachtsgebieden voor de multi-cloud

Anders dan vroeger zetten bedrijven steeds vaker losse applicaties in. Hoe zorgt u ervoor dat al deze lokale oplossingen en cloud oplossingen naadloos en veilig met elkaar samenwerken?

Download whitepaper

Zonder plan naar de cloud? Geen goed plan!

Blog - August 20 2019, Léon van den Bogaert, 4 min leestijd

Overstappen naar de cloud, het klinkt zo simpel. Toch merk ik dat veel mensen niet echt een idee hebben wat het precies inhoudt en hoe je zo’n overstap aanpakt.

Cloud - Ctac ondersteunt Vivare met digitale transformatie

Video

In deze video vertelt Vivare over de samenwerking met Ctac, de digitale transformatie en de overstap naar de cloud. De ondersteuning van Ctac voelt “als water uit de kraan”.

In vijf stappen naar de cloud met een checklist

Checklist

Cloud biedt een flinke vooruitgang op het gebied van wendbaarheid, functionaliteit en productiviteit. Deze checklist met de vijf stappen naar de cloud helpt u op weg.