Contact

x

Maatwerkbedrijf

Een maatwerkbedrijf – zo noemen we een beschutte werkplaats tegenwoordig – is stevig verankerd in de samenleving. Deze bedrijven bestaan niet alleen om winst te maken, maar geven ook werk aan mensen die geen plaats kunnen vinden op de reguliere arbeidsmarkt.

Maatwerkbedrijf

Maatwerkbedrijven evolueren in sneltempo. Mis de trein naar de toekomst niet!

Werkt u voor een maatwerkbedrijf? Dan weet u wat een uitdaging het is om alles draaiende te houden. U moet van verschillende markten thuis zijn omdat een maatwerkbedrijf een waaier aan verschillende diensten aanbiedt: onderhoud van parken en groene ruimtes, logistiek werk, productiewerk en nog veel meer ...
 
De vele veranderingen in uw sector maken het er niet eenvoudiger op. Nieuwe wetgeving zoals het M-decreet in het onderwijs, veranderende subsidieregelingen en nieuwe klanteneisen. U doet uw best om grip te houden op uw organisatie. En daarvoor gebruikt u een reeks tools en meetinstrumenten. Maar hoe brengt u al die informatie samen in één enkele, nuttige werktool?

Realtime automatisering
Met de realtime-oplossing van Ctac hebt u de controle over uw bedrijf echt in handen. Wanneer uw bedrijfsprocessen geautomatiseerd zijn, weet u precies tot welke partij goederen elk product behoort, welke medewerkers het productieproces hebben geleid en welke klanten het eindproduct hebben ontvangen.
 
Hoe doet Ctac dat? Door gebruik te maken van alle gegevens in uw productieproces. Serienummers, barcodes, productie-, medewerkers- en verkoopgegevens: onze oplossing combineert dit alles in één enkele, multifunctionele oplossing.

Uw voordelen
U krijgt een totaaloplossing op basis van best practices. Deze biedt u:

 • een optimaal gebruik van uw bedrijfsmiddelen;
 • evenwichtige productieprocessen;
 • realtime rapportering.

Met onze ervaring en kennis richten we ons op  het bredere beeld van uw bedrijf. Zo tillen we de efficiënte van uw bedrijfsvoering naar een hoger niveau.

Productie

 • Automatische aanvoer van de productielijnen voor een voortdurende lijncontinuïteit (Shopfloor control)
 • Geplande versus werkelijke kosten


Werkzaamheden bij de klant (op locatie)

 • Werken met eigen machines bij de klant
 • Werken met eigen personeel met machines van de klant
 • De juiste mensen inplannen
 • Bijhouden van gebruiks- en/of afvalgegevens


Werkzaamheden voor parken en groene ruimtes

 • Geplande versus werkelijke kostenmarges
 • Follow-up van afspraken met de klant


Logistiek

 • Inventarisatie van de behoeften voor het opstarten van de productie
 • Tracking en tracing voor terugroepacties
 • Houdbaarheidsdata
 • Seveso- en HACCP-normen
Referentieverhaal Werminval

Werminval bewijst dat beschutte werkplaatsen vooruitstrevende bedrijven kunnen zijn. SAP All-in-One voor drie bedrijven in één.

Meer informatie

Interne goederenstromen optimaliseren met gewoon logisch nadenken

Blog - August 27 2018, Johan Looijmans, 4 min leestijd

Organisaties in de maakindustrie moeten hun interne goederenstromen zo efficiënt mogelijk inrichten. Toch loopt het vaak stroef bij één specifieke schakel in dat proces.

Je klant verwacht maar één versie van de waarheid

Video

Heb jij een eenduidig klantbeeld en de volledige controle over je voorraad en de supply chain? Dat vereist Business en IT alignment. En een centraal platform, waar je alles realtime kunt analyseren.

Integraal applicatiemanagement

Diensten

U wilt uw klanten voortdurend verrassen door hun verwachtingen waar mogelijk te overtreffen. Dat betekent dat u moet kunnen bouwen op systemen die naadloos aansluiten bij de wensen van de business en uw klanten.

Rondetafel maatwerkbedrijven

Voor maatwerkbedrijven is het een uitdaging om alles draaiende te houden. Klanten hebben hoge verwachtingen en de budgetten zijn beperkt.

Lees meer