Contact

x
Warehouse Management

U wilt optimaal beantwoorden aan de klantverwachtingen, ongeacht via welk kanaal u uw klanten bedient.

Uw klant verwacht duidelijkheid over levertijden en beschikbaarheid

U wilt optimaal beantwoorden aan de klantverwachtingen, ongeacht via welk kanaal u uw klanten bedient. Dat betekent dat u volledige controle moet hebben over uw voorraad en de voorraadstand.

Warehouse Management

Producten zijn voortdurend in beweging. Ze bewegen door de keten, door uw magazijnen of zijn onderweg naar vestigingen. Pas wanneer u een volledig zicht hebt op de exacte locatie van al uw producten – en daarmee op de stand van uw voorraad - kunt u goed onderbouwde beloftes doen aan uw klanten. Of het nu gaat om precieze levertijden of de beschikbaarheid in andere winkels; alles valt en staat met de mate waarin u zicht hebt op uw magazijn.

Waar bevinden producten zich in de keten? Waar bevinden producten zich in uw organisatie? En u moet direct kunnen inspelen op klantwensen.

Gemakkelijk inspelen op verandering

Zicht hebben op de voorraadstand is één ding. Zeker zo belangrijk is de snelheid en het gemak waarmee u in de loop van de dag inspeelt op verzoeken en veranderingen. Hoe flexibeler u uw magazijnprocessen inricht, hoe gemakkelijker het wordt om gedurende de dag in te spelen op alles wat er in uw bedrijf gebeurt.

Om dit te realiseren, moet u een betrouwbaar en – als het kan – realtime zicht hebben op uw voorraden en op de processen die zich in uw magazijnen afspelen. Dat betekent dat u moet kunnen steunen op een krachtig voorraadsysteem voor warehouse management (warehouse management system of wms). Maar dat is niet alles. Uw voorraadbeheersysteem moet naadloos integreren met uw order-, kassa-, retour- en transportsysteem. Wij hebben uitgebreide ervaring met begeleiding en implementatie van een warehouse management system en transport management system bij toonaangevende retailbedrijven. Onze experts helpen u om de controle te nemen en zowel uw organisatie als uw IT-landschap zo vorm te geven, dat u in staat bent om uw klanten optimaal te bedienen en uw servicebelofte na te komen.

SAP EWM

De supply chain wordt steeds belangrijker. Extended Warehouse Management (EWM) geeft u verreikende controle over deze processen binnen en buiten het magazijn. Zo krijgt u meer overzicht en kunt u beter besparen op kosten.

Fit4Retail

Een complete oplossing voor detailhandel die niet alleen uw backoffice, maar ook alle winkelprocessen geïntegreerd ondersteunt. Fit4Retail is opgebouwd op basis van best practices uit uw branche en bevat alle functionaliteiten die MKB-detailhandelaren wensen.

Checklist: 10 vragen over Demand-Driven Warehouses

Deze checklist maakt inzichtelijk of uw bedrijf over een Demand-Driven warehouse beschikt. Beantwoord de 10 vragen en achterhaal of het distributiecentrum van uw bedrijf slim is ingericht.

Download checklist

Trendrapport: de liefde tussen sales en operations

Trendrapport

Wist u dat 80 procent van de bedrijven in de retail, wholesale en manufacturing een gespannen relatie ervaart tussen sales en operations? Lees dit en meer in ons trendrapport.

Vlog: Advanced Return Management

Video

Cyber Monday, Black Friday, Sinterklaas en kerst. De feestelijke maand december is een voorbode voor de grootste retourenstroom van het jaar. Hoe gaat uw organisatie daarmee om?

Mediq: van 5 DC's naar één fulfillment center

Video

Ctac heeft Mediq geholpen 5DC's samen te voegen in een nieuw fulfillment center in Bleiswijk. Een gestandaardiseerde werkwijze binnen budget en tijd onder één dak.