Contact

x
Personalisatie

Makkelijker produceren in een Lot Size of One.

Gemakkelijker produceren in een 'lot size of one'

Uw klant verwacht maatwerk in een 'lot size of one'. Bent u in staat om op basis van klantspecificaties een uniek product of een unieke reeks producten te maken?

Lot Size of One

De moderne klant, zowel bedrijven als consumenten, verwachten maatwerk van u. Ze willen een uniek product of een kleine serie bij u kunnen afnemen. Speciaal voor hen vervaardigd. Volledig samengesteld en verpakt op basis van hun specifieke wensen en eisen.

Productiebedrijven die op die manier kunnen werken, zorgen voor tevreden en trouwe klanten.
Dat vraagt wel wat van uw bedrijf. Produceren op basis van specifieke klantwensen is uitdagend. Grote series zijn immers prima beheersbaar en eenvoudig te optimaliseren. Kleinere batches maken, betekent vaker omstellen, minder efficiëntie, hogere kosten en meer kans op fouten.

Produceer producten op maat met Ctac

Wilt u omschakelen van 'make to stock' naar 'assemble to order' of 'configure to order'? Of kiest u zelfs voor een model waarbij individuele klanten hun product volledig kunnen personaliseren? Dan helpen wij u daar graag bij. Wij helpen u om uw processen te optimaliseren, uw IT-architectuur in te richten en uw organisatie te stroomlijnen, zodat u probleemloos producten kunt vervaardigen in een 'lot size of one'.

SAP S/4HANA Cloud Manufacturing

Personalisatie, een vergrijzend personeelsbestand, de oneindige mogelijkheden van innovatieve technologie en de opkomst van servitization. Het zijn dé trends die de toekomst van de maakindustrie bepalen.

De slimste fabriek draait op de slimste raderen

Snelle technologische ontwikkelingen en klanten die steeds meer zelf bepalen vragen van de maakindustrie ingrijpende aanpassingen. Korte levertijden, op maat en gepersonaliseerd zijn de nieuwe standaarden.

Bekijk de slimste fabriek

In vijf stappen sneller produceren met aanzienlijk kleinere voorraden

Blog - March 11 2019, Sander Vermeer, 4 min leestijd

Voorspelt u de vraag naar producten om inkoop, voorraad, productie en levering optimaal af te stemmen? In deze blog vertel ik u waarom u zich beter kunt richten op de werkelijke vraag naar producten.

Vlog – Crowd Services & Servitization

Video

Technologie maakt het mogelijk dat we op onze wenken bediend worden. Dit heeft als direct gevolg dat klanten deze verwachting ook hebben als het gaat om verlenen van serviceprocessen.

RECORDED WEBINAR: VERANDERING VERSNELLEN IN DE MAAKINDUSTRIE

Webinar Recording

Aan de hand van een dag in het leven van een productieplanner in een fabriek maak je kennis met nieuwe manieren waarop data een transformerende rol gaat spelen in het planningsproces.