Contact

x
Branches

Ctac heeft inhoudelijke kennis en ruime ervaring opgedaan in specifieke markten. Kennis van de klant en zijn essentiële processen, dat is waar de teams bij Ctac in excelleren.

Retail}

Retail

Waar de focus vroeger vooral op de uitgaande goederenstroom lag, moeten retailers met een webwinkel steeds meer retouren kunnen verwerken, zowel logistiek als financieel. De klant verwacht dat dat soepel en snel gebeurt.

Lees meer
Wholesale}

Wholesale

Producenten en eindklanten weten elkaar steeds gemakkelijker te vinden. Daardoor vervagen de grenzen tussen retail en wholesale. Als groothandels goed omgaan met deze nieuwe realiteit, veranderen ze klanten in fans.

Lees meer
Manufacturing}

Manufacturing

Succesvolle productiebedrijven zijn in staat om razendsnel in te spelen op veranderende klantwensen, ontwikkelingen in de maatschappij en trends in de markt. Tegelijkertijd houden ze grip op planningen, inkooporders, nacalculaties, leverbetrouwbaarheid en voorraden. Ze bewaken hun marges en creëren een optimaal rendement. Hoe? Door een ideale fabriek te creëren.

Lees meer
Real Estate}

Real Estate

De vastgoedsector wordt geconfronteerd met verschillende uitdagingen. Het gezicht van de steden verandert en de technologische evolutie zit in een stroomversnelling.

Lees meer