Contact

x
Veranderen

Veranderen

Geen nieuwe oplossing zonder verandering. Veranderen doet pijn. Niet bij ons.

Onze kijk op veranderen

Veranderprofiel

De teamleden zijn de spil van het projectteam. Maar zijn zij ook de beste ambassadeurs van de verandering? Met welke middelen kunnen zij hun rol het best vervullen? Via een workshop stellen we het individuele veranderprofiel vast. Uit het rapport met die profielen wordt duidelijk welke ambassadeurs welke middelen moeten krijgen om zo effectief mogelijk hun werk te doen.

Impactanalyse

Alle veranderingen hebben betrekking op mensen, processen en technieken. Wij onderzoeken de impact aan de hand van voor u relevante criteria. Door de veranderingen daaraan te koppelen, ontstaat de top10 van veranderingen met de hoogste impact. Zo kunnen we de beperkte tijd en aandacht van uw projectteam efficiƫnt gebruiken om de veranderingen door te voeren.

Wat als we tijdens het project nog nieuwe veranderingen ontdekken? We voegen ze toe aan het overzicht en kwalificeren ze, en dan kunnen zij ook in de top 10 terechtkomen. De impactanalyse wordt zo een levend document voor de duur van het hele project.

Veranderplan

Na het veranderprofiel en de impactanalyse stellen we samen een actiegericht veranderplan op. Daarmee worden de betrokkenen bij de verandering voldoende voorbereid. De acties in het plan passen bij de ambassadeur en zijn afgestemd op de doelgroep. De intensiteit ervan sluit aan bij de impact. Natuurlijk verliezen we het budget niet uit het oog. Ook nu draait het om de gebruikers. De geplande acties zorgen voor een draagvlak en een vlotte implementatie.

SAP Enable Now

SAP Enable Now geeft hulp bij alle aspecten van het moderne zakelijk leren, inclusief ondersteuning bij performance, verandermanagement, compliance en training van soft skills.

We hebben een geweldige nieuwe applicatie. Toch blijven onze gebruikers klagen!

Blog - September 23 2019, Richard Benschop, 3 min leestijd

Wat nieuw is, is spannend. Dat geldt ook voor een nieuwe applicatie. Zeker als gebruikers niet weten wat er op hen afkomt, zullen zij de hakken in het zand zetten en weerstand bieden. Richard Benschop legt uit hoe het ook anders kan.

Leerlingen verbreken wereldrecord bij Ctac

Video

Vijfendertig leerlingen van het 6de leerjaar van Basisschool De Lispeltuut uit Hedel kregen bij Ctac de kans om spelenderwijs hun steentje bij te dragen het wereldrecord programmeren te verbreken.

Ctac Enable Now Package

Package

De Ctac Enable Now Package stelt bedrijven in staat training en support weer eenvoudig te maken voor werknemers door ze te voorzien van actuele en gebruiksvriendelijke digitale content.