Contact

x
Gebruiken

Gebruiken

Wij begrijpen de verbazing van de gebruiker die met nieuwe software moet gaan werken. Daarom situeren wij onze trainingen in de context van het proces. En wij laten u veel oefenen. Zodat u het razendsnel onder de knie krijgt.

Overzicht gebruikerstrainingen

Als gebruiker van een nieuwe oplossing komt er veel op u af. Naast een nieuw procesverloop veranderen ook de schermen op uw pc. Tijdens deze trainingen maakt u kennis met de nieuwe software. Wij leren u die niet alleen goed gebruiken, maar staan ook stil bij de context en het achterliggende proces.

Onderstaande lijst geeft een overzicht van de trainingen die wij geven op het gebied van gebruiken. Klik op de link voor meer informatie over eerder gegeven trainingen of om u aan te melden.

  • SAP Introductie
  • SAP Real Estate
  • SAP For Financials
  • Winshuttle
  • Slim vergaderen met SharePoint
  • SAP Activate
  • Microsoft CRM
  • Microsoft Navision

Staat uw training hier niet tussen? Geen probleem. Wij hebben een passende oplossing voor u. Neem hiervoor contact met ons op.

SAP Enable Now

SAP Enable Now geeft hulp bij alle aspecten van het moderne zakelijk leren, inclusief ondersteuning bij performance, verandermanagement, compliance en training van soft skills.

Podcasts

Van onze blogs maken we ook een podcast. Kunt u de blog beluisteren, in plaats van dat u hem leest. Door de auteur zelf voorgelezen. U kunt deze ook downloaden zodat u hem offline kunt beluisteren.

Beluister podcasts

Strike! Wat we kunnen leren van performance support op de bowlingbaan

Blog - April 16 2018, Richard Benschop, 2 min leestijd

Bijna twee jaar geleden werd het bowlingcentrum in de stad door brand verwoest. Nu komen er op dezelfde plaats maar liefst 24 banen terug. Met automatische puntentelling.

Leerlingen verbreken wereldrecord bij Ctac

Video

Vijfendertig leerlingen van het 6de leerjaar van Basisschool De Lispeltuut uit Hedel kregen bij Ctac de kans om spelenderwijs hun steentje bij te dragen het wereldrecord programmeren te verbreken.

Ctac Enable Now Package

Package

De Ctac Enable Now Package stelt bedrijven in staat training en support weer eenvoudig te maken voor werknemers door ze te voorzien van actuele en gebruiksvriendelijke digitale content.