Contact

x
Trainingen

Trainingen die ertoe doen. Waar u lang wat aan heeft. Doordat u alleen leert wat u nodig heeft. Zonder poespas. Haal zo veel mogelijk uit onze SAP, Microsoft, Winshuttle and Kentico trainingen.

Geen gewone trainingen

Welke rol u ook vervult binnen uw organisatie, het maakt voor ons niets uit. Als u iets wilt leren, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij hebben altijd een passende training voor u.

Trainingen voor iedereen

Wij geloven in praktische trainingen. Waar u de kans krijgt om zoveel mogelijk ervaring op te doen. De theorie beperken we daarom tot het hoogstnoodzakelijke. Samen met de trainer, een expert die dagelijks met het onderwerp werkt, komt u direct tot de kern.

Uw vraag staat voorop

Inhoud en vorm van de training staan vooraf niet vast. Uw opleidingsvraag staat bij ons centraal en daar stemmen wij uw training op af. Of het nu gaat om een groep of om een enkele medewerker, wij zoeken samen naar de beste oplossing. Natuurlijk houden we rekening met wat u al weet en met uw beschikbare budget.

Behapbare blokken

Als u terugkomt van een training, ligt er een stapel werk op u te wachten. Herkenbaar? Niet bij ons. Met kleine behapbare blokken zorgen wij ervoor dat u tussendoor de kans krijgt om het geleerde toe te passen. In uw eigen systeem, dat u het beste kent.

Management

In deze trainingen combineert u de beschikbare tools met best practices. Zo leert u in korte tijd hoe u beheertaken moet uitvoeren.

Configureren

Wilt u alles weten over de configuratiemogelijkheden van de software? Of bent u aan het voorbereiden voor een certificering?

Ontwikkelen

Soms kunt u er niet omheen: u moet aanvullende software ontwikkelen. Als de standaard niet goed genoeg is bijvoorbeeld.

Gebruiken

Wij snappen de verbazing van de gebruiker die met nieuwe software moet werken. Trainingen plaatsen we daarom in de context van het proces.

SAP Enable Now

SAP Enable Now geeft hulp bij alle aspecten van het moderne zakelijk leren, inclusief ondersteuning bij performance, verandermanagement, compliance en training van soft skills.

Podcasts

Van onze blogs maken we ook een podcast. Zo kunt u de blog beluisteren, in plaats van lezen. U kunt deze ook downloaden zodat u hem offline kunt beluisteren.

Beluister podcasts

Strike! Wat we kunnen leren van performance support op de bowlingbaan

Blog - April 16 2018, Richard Benschop, 2 min leestijd

Bijna twee jaar geleden werd het bowlingcentrum in de stad door brand verwoest. Nu komen er op dezelfde plaats maar liefst 24 banen terug. Met automatische puntentelling.

Leerlingen verbreken wereldrecord bij Ctac

Video

Vijfendertig leerlingen van het 6de leerjaar van Basisschool De Lispeltuut uit Hedel kregen bij Ctac de kans om spelenderwijs hun steentje bij te dragen het wereldrecord programmeren te verbreken.

Ctac Enable Now Package

Package

De Ctac Enable Now Package stelt bedrijven in staat training en support weer eenvoudig te maken voor werknemers door ze te voorzien van actuele en gebruiksvriendelijke digitale content.