Contact

x
Resourcing - Onze aanpak

De SAP Sourcing Partner van België.

Detachering SAP consultants

Heeft u net als vele andere SAP gebruikers veel moeite met het vinden van de juiste SAP resources? Door een niet sluitende resourceplanning vindt u niet de SAP consultant die past bij uw uitdaging.

Detachering van SAP consultants

Als u moeite heeft met het vinden van de juiste SAP resources loopt u het risico op project vertraging en/of budget overschrijding. Wilt u dat risico beperken? Maak dan kennis met Ctac Resourcing. Wij zijn al ruim twintig jaar actief in de SAP wereld. Deze ervaring geeft ons inzicht in de wensen van onze opdrachtgevers en consultants. Door persoonlijk contact met zowel onze opdrachtgevers als consultants dragen wij bij aan een passende en duurzame match.

Werkwijze

Als SAP gebruiker wilt u de risico’s van uw SAP omgeving beperken. Uw organisatie heeft te maken met beheer of projecten en heeft daarvoor een passende consultant nodig. U wilt een consultant inhuren die naast kennis ook op persoonlijkheid bij uw opdracht past. Een goede resourceplanning is dan belangrijk. Wij adviseren u bij het opstellen van een resourceplanning en vinden voor u de best passende SAP consultant.

Kennis en ervaring op het gebied van SAP én detachering is van grote waarde bij het kwalificeren van opdrachten en consultants. Dat is waar Ctac zich in onderscheidt. Betrokkenheid en transparantie van SAP consultants en opdrachtgevers. Samen met u zetten we onze kennis en ervaring in om uw ambities waar te maken.

Ons netwerk

Bent u SAP consultant? Dan ontvangt u veel vragen en uitnodigingen van resourcers of recruiters. Maar welke opdracht past er echt bij u? Wij denken met u mee over jouw ambities. Hierdoor bieden wij u opdrachten aan die niet alleen op inhoud, maar ook op randvoorwaarden (zoals tarief, locatie en cultuur) bij u passen.

Voor opdrachtgevers

De vraag naar SAP consultants is momenteel erg groot en het aantal beschikbare professionals is beperkt. Dit zorgt voor schaarste. Hierdoor kan het lastig zijn om passende SAP consultants te vinden.

Voor professionals

Als freelancer bij Ctac werk je aan uitdagende klussen bij interessante opdrachtgevers. Wij ondersteunen uw professionele ontwikkeling als expert met trainingen, kennissessies en netwerkbijeenkomsten.