Contact

x

Rapid Integration Development

Zorg voor flexibiliteit en wendbaarheid met Rapid Integration Development en voldoe aan de hogere verwachtingen van uw klanten.

Rapid Integration Development

Om aan de steeds hogere verwachtingen van uw klanten te voldoen, moeten gegevens gemakkelijk door uw hele organisatie kunnen stromen en eenvoudig te gebruiken zijn binnen systemen, webapplicaties en mobiele apps. Maar hoe realiseert u zo’n complexe integratie, terwijl u tegelijkertijd flexibel en wendbaar blijft?

Rapid Integration Development

Dankzij de opkomst van cloudtechnologie en IoT bewegen organisaties razendsnel richting een hybride landschap met zowel cloud- als on-premise applicaties. Het gevaar bestaat dat waardevolle data zich ophopen in geïsoleerde clouds. Hierdoor ontstaan informatiesilo’s zonder samenhang.

Ontwikkel een integratievisie

De eerste stap op weg naar integratie van uw landschap is een goede integratievisie ontwikkelen. Die visie brengt u vervolgens efficiënt in praktijk met behulp van slimme oplossingen, die zorgen dat al uw oplossingen en ‘connected’ apparaten data met elkaar kunnen uitwisselen. Daarbij zou het niet mogen uitmaken of oplossingen zich in een public of private cloud bevinden. Ook uw on-premise systemen integreert u binnen dit landschap.

Het resultaat is een volledig geïntegreerde omgeving, waarbinnen data probleemloos stromen en processen veilig en zonder moeite verlopen, ook als daar meerdere applicaties – on-premise of in de cloud – bij betrokken zijn.

Van visie naar uitvoering 

Een goede aanpak vraagt om heldere keuzes. Wat wilt u bereiken? Welke data wilt u kunnen zien? Welke processen wilt u optimaliseren? Welke systemen en welke data heeft u daarvoor nodig? En welke rol spelen mobiele apps of webapps in deze mix? De antwoorden op deze vragen vormen de basis voor een toekomstgerichte integratievisie en –aanpak. Aan de ene kant wordt duidelijk waar uw integratie-uitdagingen liggen. Aan de andere kant formuleren we nauwkeurig welke oplossingen het best bij die uitdagingen passen. Onze business integration experts kunnen u helpen om de juiste vragen te stellen en een succesvolle integratievisie en -aanpak te formuleren.
 

Mendix

Wilt u snel applicaties ontwikkelen, integreren en aanpassen aan veranderende processen? Mendix, een geavanceerd application Platform as a Service (aPaaS), brengt het binnen handbereik. Bouw een innovatieve applicatie binnen enkele weken.

Ctac iPaaS

Het cloudlandschap is geëxplodeerd. Alles beweegt naar de cloud: van kleine oplossingen die één taak ondersteunen tot grote en integrale ERP-systemen. Maar hoe zorgt u dat al die systemen met elkaar praten en probleemloos data uitwisselen?

Zo geef je richting aan innovatie

Blog - August 29 2018, 4 min leestijd

Hoe stimuleer je innovatie in je organisatie? Recent maakte ik op uitnodiging van SAP een tour langs toonaangevende bedrijven in Silicon Valley die elk op hun eigen manier richting geven aan innovatie.

Webinar - Samenwerking Mendix & Ctac

Video

Ctac werkt samen met Mendix, leverancier van een applicatie-Platform-as-a-Service-oplossing (aPaaS) waarmee organisaties versneld kunnen aanpassen aan veranderende processen.