Contact

x

Business Engineering

Geef uw business een boost met slimme apps en integraties. En overtref de verwachtingen van uw klant keer op keer.

Business Engineering

U wilt de relatie met uw klanten versterken en hun verwachtingen keer op keer overtreffen. Mobiele apps en webapplicaties lenen zich daar bij uitstek voor. Op voorwaarde dat u ze vlot kunt ontwikkelen en bovendien naadloos kunt integreren met uw systeemlandschap.

Business Engineering

De vraag naar innovatieve applicaties, mobiele apps en webapplicaties vanuit de branche groeit exponentieel. Met deze apps blijven organisaties de concurrentie voor en spelen ze snel in op nieuwe ontwikkelingen. Tegelijkertijd kiezen steeds meer organisaties ervoor om hun bedrijfssystemen naar de cloud te verplaatsen.

Deze twee ontwikkelingen plaatsen ons voor een boeiende uitdaging. Wilt u hoogwaardige apps aanbieden? Dan moeten die naadloos samenwerken met uw bedrijfssystemen. Dat vraagt in veel gevallen om maatwerk. Maar cloudoplossingen zijn standaard systemen die weinig ruimte bieden voor aanpassingen of maatwerk.

Het Pace Layered Model van Gartner

Onderzoeksbureau Gartner maakt het onderscheid tussen de verschillende soorten systemen in organisaties heel inzichtelijk. Gartner onderscheidt systems of record, systems of innovation en systems of differentiation. Het resultaat is een slimme, gelaagde architectuur die bijdraagt aan succes.

  • Systems of record zijn uw bedrijfsapplicaties. Dit zijn de oplossingen die uw standaard processen ondersteunen. Systemen die vooral stabiel moeten zijn en waarin weinig veranderingen plaatsvinden. Ze vormen het fundament van uw organisatie.
  • Systems of differentiation zijn de slimme oplossingen waarmee u zich duidelijk onderscheidt van uw concurrenten.
  • Systems of innovation zijn de echt innovatieve oplossingen waarmee u heel nieuwe, innovatieve paden betreedt.

Stabiel en toch innovatief en onderscheidend

Wilt u kunnen steunen op een robuust, stabiel fundament en tegelijkertijd in staat zijn om collega’s, partners en klanten te helpen met innovatieve, onderscheidende apps? Dan moet u uw systems of record, uw systems of differentiation en uw systems of innovation goed op elkaar afstemmen.

Onze experts helpen u daarbij. Zij weten als geen ander welke systemen u prima kunt aanpassen en welke systemen u zo standaard mogelijk moet laten. Wij helpen u bovendien om razendsnel nieuwe applicaties te ontwikkelen en te integreren met uw systems of record, terwijl u toch dicht bij de standaard blijft. Snelheid, flexibiliteit en gebruiksgemak staan daarbij centraal.

Rapid Application Development

De vraag naar apps vanuit de business neemt de komende jaren zo sterk toe dat IT niet aan de vraag zal kunnen voldoen. Rapid Application Development van Ctac biedt uitkomst.

Rapid Integration Development

Gegevens moeten makkelijk door uw hele organisatie kunnen stromen en te gebruiken zijn binnen systemen, webapplicaties en mobiele apps. Hoe realiseert u zo’n complexe integratie?

Ctac iPaaS

Het cloudlandschap is geëxplodeerd. Alles beweegt naar de cloud: van kleine oplossingen die één taak ondersteunen tot grote en integrale ERP-systemen. Maar hoe zorgt u dat al die systemen met elkaar praten en probleemloos data uitwisselen?

Mendix

Wilt u snel applicaties ontwikkelen, integreren en aanpassen aan veranderende processen? Mendix, een geavanceerd application Platform as a Service (aPaaS), brengt het binnen handbereik. Bouw een innovatieve applicatie binnen enkele weken.

Zo geef je richting aan innovatie

Blog - August 29 2018, 4 min leestijd

Hoe stimuleer je innovatie in je organisatie? Recent maakte ik op uitnodiging van SAP een tour langs toonaangevende bedrijven in Silicon Valley die elk op hun eigen manier richting geven aan innovatie.

Webinar - Samenwerking Mendix & Ctac

Video

Ctac werkt samen met Mendix, leverancier van een applicatie-Platform-as-a-Service-oplossing (aPaaS) waarmee organisaties versneld kunnen aanpassen aan veranderende processen.