Contact

x
Technisch Applicatiemanagement

Zorg voor een optimale beschikbaarheid van uw systemen met technisch applicatiemanagement voor SAP en Microsoft

Technisch Applicatiemanagement

Hebt u ook te maken met een complex en uitdijend landschap? En mist u specifieke beheersmatige knowhow? Uitbesteding van uw technisch beheer aan Ctac neemt u veel zorgen uit handen.

Technisch Applicatiemanagement

Om uw klanten elke dag opnieuw optimaal te bedienen, moet u kunnen steunen op uw IT-systemen. Ctac levert alle technische diensten die nodig zijn voor een feilloze beschikbaarheid van uw systemen. Denk daarbij onder meer aan set-up, configuratie, upgrades en patches, performanceanalyse en tuning. Daarnaast ondersteunen wij onze klanten op het gebied van architectuur, gerelateerde operating systems en databaseplatforms.

SAP and Microsoft expertise

Ctac combineert diepgaande SAP- en Microsoft-expertise met kennis van uw bedrijfseigen processen. Remote, on-site en projectmatig. Dat betekent dat wij zeer flexibel aan uw vraag kunnen voldoen. Met een sterke focus op verbetering.

Totaalaanpak op maat

Ctac biedt totaaloplossingen voor elke branche en bedrijfsgrootte. Op basis van een glasheldere projectaanpak en schaalbare contracten, zodat u slechts afneemt wat u nodig heeft. Wij blinken uit in prijs-kwaliteitverhouding en efficiëntie. En helpen u met superieure techniek.

Wij bieden het beste op het vlak van beschikbaarheid, continuïteit en performance. Of het nu gaat om 24-uursondersteuning on-site of tijdelijke ondersteuning. Wij garanderen non-stop ondersteuning van uw bedrijfsprocessen. En onderscheiden ons met een proactief beleid, waardoor mogelijke problemen in een vroeg stadium worden ontdekt en verholpen.

Grootste beheerteam van België

Ctac is een gecertificeerde SAP- en Microsoft-partner met het grootste beheerteam van België. Dankzij onze schaalgrootte bent u bovendien verzekerd van een superieure kwaliteit tegen een bescheiden prijs. Wij zorgen dat uw systemen 24 uur per dag, 7 dagen per week operationeel zijn.