Ctac is verheugd een strategisch partnership aan te kondigen met Enactor, een toonaangevende leverancier van flexibele en schaalbare retailoplossingen. Deze samenwerking versterkt Ctac’s positie als End-to-End Unified Commerce Solution Provider. Dankzij de geavanceerde technologieën van Enactor kan Ctac haar klanten nog beter ondersteunen bij het optimaliseren van hun omnichannel-strategieën.

Het partnership met Ctac is een geweldige aanvulling voor Enactor nu we onze aanwezigheid in de Benelux-regio uitbreiden. Hun expertise in digitale transformatie en hun sterke relaties met lokale retailers in de regio zullen ons helpen ervoor te zorgen dat onze klanten het hoogste niveau van service en ondersteuning ontvangen. Mike Carrell, oprichter en algemeen directeur van Enactor

Transformatie naar Unified Commerce

Met dit partnership versterkt Ctac haar transformatie naar een Composable Commerce-model. Deze benadering stelt bedrijven in staat om snel en efficiënt nieuwe componenten en technologieën te integreren, waardoor ze flexibel kunnen inspelen op veranderende marktbehoeften. De focus ligt op het leveren van oplossingen die precies aansluiten op de specifieke wensen van de klant, zonder gebonden te zijn aan vaste systemen.

Als Solutions Provider zal Ctac nauw samenwerken met Enactor om naadloze oplossingen te leveren die zijn afgestemd op de unieke behoeften van retailers in de regio. Dit partnership versterkt onze inzet om flexibele en Next-Gen technologieplatformen te bieden waarmee retailers zich kunnen aanpassen aan de snel veranderende markt. Robert John Richardson, Unified Commerce Business Unit Manager bij Ctac

Enactor

Enactor heeft wereldwijd een sterke aanwezigheid en biedt oplossingen voor meer dan 150.000 Point-of-Sale (POS)-systemen in meer dan 30 landen. Hun innovatieve MACH-technologie, gebaseerd op een microservices-architectuur, biedt retailers een flexibele en moderne oplossing voor de integratie van uiteenlopende verkoopkanalen en klantinteracties. Dit stelt Ctac in staat om de klantbeleving van retailers te maximaliseren en hun operationele processen efficiënter te maken.

Ctac Composable IP

Naast de samenwerking met innovatieve partners zoals Enactor, blijven eigen producten zoals de POS-oplossing XV Retail beschikbaar en worden volledig ondersteund. Deze producten worden continu doorontwikkeld om te voldoen aan de laatste standaarden. Innovaties binnen Ctac’s eigen portfolio worden ontwikkeld als modulaire componenten, die eenvoudig kunnen worden geïntegreerd met zowel eigen als partneroplossingen, waaronder die van Enactor.

Vooruitblik

Dankzij deze strategische samenwerking zijn Ctac en Enactor goed gepositioneerd om retailers in de Benelux te ondersteunen bij het leveren van naadloze klantervaringen en het verbeteren van hun bedrijfsvoering. Deze stap versterkt Ctac’s toewijding aan het leveren van de beste oplossingen voor haar klanten en helpt hen bij hun digitale transformatie.