Contact

x
Charity

CHARITY

Goed doel 2019: A touch of Rose

Ieder jaar kiest Ctac een goed doel om te ondersteunen. Voor 2019 is dat 'A touch of Rose'. A touch of Rose werd opgericht in september 2011, zeven maanden na het overlijden van politica Marie-Rose Morel aan baarmoederkanker. Rose was slechts 38 en mama van twee jonge zoontjes toen ze de strijd tegen kanker verloor. 

Over A touch of Rose

Als je te horen krijgt dat je kanker hebt, zakt de grond onder je voeten weg en valt de wereld rondom je stil.

Gelukkig kan de medische wetenschap de ziekte vaak genezen of bedwingen door middel van een operatie, chemotherapie of bestraling. Maar wat gaat er om in je hoofd? Hoe moet je verder met de angst of onzekerheid? Hoe kan je de zware periode van de behandeling doorkomen? Hoe kan je gezin verder functioneren? En wat als je genezen bent, hoe moet je dan terug meedraaien in het dagelijkse leven? Hoe kan je zo gezond mogelijk leven en eten tijdens en na de behandeling?

‘A touch of Rose’ kan een belangrijke aanvulling betekenen op de klassieke medische therapie om er zo voor te zorgen dat de patiĆ«nt en zijn of haar familie die met kanker geconfronteerd worden, hier extra kracht kunnen uit putten om de strijd ten volle aan te gaan of zo goed mogelijk verder te leven met deze ziekte.

Deze goede doelen ondersteunden wij in het verleden:


Bekijk de website van A touch of Rose voor meer informatie: http://www.atouchofrose.be/