Contact

x
De Slimme Werkplek

Een slimme werkplek voor de mobiele werknemer. De juiste combinatie van applicaties en informatie in een goed geïntegreerde intelligente omgeving gebaseerd op de rol van een gebruiker.

Van zoeken naar vinden

Medewerkers beschikken over steeds meer informatie en kanalen. Dit maakt het lastig om het overzicht te bewaren en snel de juiste, relevante informatie te vinden. Mensen verliezen daardoor veel tijd aan het zoeken van informatie en onderling overleg. Dit vermindert de tijd die uw werknemers besteden aan waarde creëren voor uw organisatie. Een goed geïntegreerde slimme werkplek voorkomt dit probleem.

De Slimme Werkplek: Relevante informatie, op het juiste moment

U herkent het wel, u bent soms veel tijd kwijt met het vinden van de juiste, relevante informatie binnen uw organisatie. De slimme werkplek maakt relevante informatie overzichtelijk beschikbaar. Zo beschikken medewerkers altijd en overal over de meest recente informatie. Op basis van de rol, locatie en actuele activiteiten van de werknemer, draagt een intelligente werkplek de meest relevante informatie aan. Dit bespaart uw medewerker kostbare tijd.
 
Een goede moderne werkplek biedt diverse tools die uw bedrijfsprocessen ondersteunen en de samenwerking tussen collega’s en externe betrokkenen verbeteren. Bestanden worden realtime automatisch gesynchroniseerd en de werkplek biedt vele opties voor versiebeheer, de betrouwbaarheid van informatie en het delen hiervan.

Creëer uw eigen Slimme Werkplek

De juiste combinatie van applicaties en informatie in een goed geïntegreerde intelligente omgeving is essentieel voor een slimme werkplek. Wij helpen u bij het creëren van uw eigen slimme werkplek met behulp van iConnect, Microsoft Teams en Microsoft Office 365.

iConnect

Haal het optimale uit uw slimme werkplek door gebruik te maken van iConnect, Ctac’s op maat gemaakte startpagina voor uw moderne werkplek. iConnect is een speciale laag over uw digitale werk die u helpt makkelijker te navigeren. U brengt de applicaties, berichten en agenda-informatie die het meest relevant zijn voor u overzichtelijk samen in een gepersonaliseerde omgeving. Zo weet u zeker dat uw medewerkers de belangrijke applicaties tot hun beschikking hebben.
Lees meer over iConnect

Microsoft Teams

Creëer eigen intranetomgevingen voor uw teams of tijdelijke samenwerkingsverbanden. Voorzie iedere omgeving van relevante informatie en applicaties. Met Microsoft Teams kunt u uw werk delen en moeiteloos digitaal samenwerken met mensen binnen en buiten uw organisatie. Orden uw projecten en teams, zodat iedere gebruiker beschikt over de noodzakelijke informatie.
Lees meer over Microsoft Teams

Microsoft Office 365

Office 365 bestaat uit cloudversies van uw vertrouwde Microsoft softwareapplicaties voor kennisdeling en samenwerking in uw organisatie. Hiermee heeft u altijd en overal toegang tot uw vertrouwde software voor e-mail, communicatie en samenwerking.
Lees meer over Microsoft Office 365

Route365 Cooker Sessie: aan de slag met Office 365

Bent u benieuwd hoe te starten met Office365 en haar applicaties? Met de Ctac Route365 Cooker Sessie ontdekt u hoe u uw slimme werkplek opstart. Samen met uw collega’s inventariseren we de uitdagingen van uw organisatie, stellen we business scenario’s op en bespreken we de mogelijkheden van de slimme werkplek. We verkennen waar uw organisatie nu staat, hoe uw medewerkers graag samenwerken en waarin de technologie moet voorzien.
Lees meer over de Route365 Cooker Sessie

Route365 Cooker Sessie

Hoe zorgt u dat uw moderne werkplek u optimaal faciliteert in uw behoeften en werkprocessen? De Route365 Cooker Sessie helpt u op weg.

Bekijk de Cooker Sessie

Wildgroei binnen de digitale werkplek. Twee mogelijke benaderingen

Blog - February 25 2020, Marc Geelen, 3 min leestijd

Als u als organisatie besluit met Office365 te gaan werken, is het belangrijk vooraf na te denken hoe u om wilt gaan met de wildgroei van sites. In onze visie is het belangrijk een goede balans te vinden tussen loslaten en beperken.