Contact

x
Raad van Commissarissen

Raad van Commissarissen

De Raad van commissarissen bestaat uit de heer Van de Weerdhof, de heer Kraaijenzank en mevrouw Karsten.

De heer G. van de Weerdhof (1966)
Nederlandse nationaliteit.
Voorzitter van de raad van commissarissen.

g-van-de-weerdhof.jpgDe heer Van de Weerdhof heeft bestuurlijke ervaring opgedaan bij bedrijven zoals RFS Holland Holding B.V., Esprit N.V., Pearle Europe B.V., PepsiCo International en Procter & Gamble Benelux N.V. De heer Van de Weerdhof is bekend met ondernemingen met een beursnotering en heeft naast relevante werkervaring ook ervaring als toezichthouder.

Belangrijke nevenfuncties:
Voorzitter van de raad van commissarissen
Commissaris bij Sligro Food Group N.V., Accel N.V.  en Safestore Ltd.
Lid raad van toezicht Stichting Het Wereld Natuur Fonds-Nederland.

Benoemd tot commissaris van Ctac in mei 2017. Huidige termijn is voor vier jaar tot de datum van de Algemene Vergadering van Aandeelhouders van 2021.

De heer E. Kraaijenzank (1956)
Nederlandse nationaliteit.

De-heer-E-Kraaijenzank.pngDe heer Kraaijenzank heeft bestuurlijke ervaring opgedaan bij beursgenoteerde bedrijven als Exact en KPN. De heer Kraaijenzank staat bekend als een financiële professional met ervaring in zowel grote als kleine ondernemingen, start-ups en snelgroeiende bedrijven.

Belangrijke nevenfuncties:
Commissaris bij WLN B.V.

Benoemd tot commissaris van Ctac in mei 2009. Huidige termijn is voor één jaar tot de datum van de Algemene Vergadering van Aandeelhouders van 2021.

Mevrouw E. Karsten (1954)
Nederlandse nationaliteit.

Mevrouw-E-Karsten.pngMevrouw Karsten staat bekend als een professioneel directeur/bestuurder met ruime ervaring zowel in middelgrote als grote (beursgenoteerde) bedrijven en non-profitorganisaties. Mevrouw Karsten heeft ervaring op commercieel, operationeel, ICT, HRM en reorganisatie/fusie gebied. Ook is zij bekend met vraagstukken op het snijvlak van politiek en bedrijfsleven.

Belangrijke nevenfuncties:
Voorzitter van de raad van toezicht NCFS (Nederlandse Cystic Fibrosis Stichting).

Benoemd tot commissaris van Ctac in mei 2014. Huidige termijn is voor vier jaar tot de datum van de Algemene Vergadering van Aandeelhouders van 2022.

Download het Reglement Raad van Commissarissen.
Download de Profielschets Raad van Commissarissen.
Download het rooster van aftreden van de Raad van Commissarissen.