Contact

x

Ctac ontvangt in korte tijd drie SAP kwalificaties voor partneroplossingen

August 23 2018, Retail, Manufacturing, Real Estate, 4 min leestijd

Verschillende oplossingen geschikt voor bedrijven in maakindustrie, woningcorporaties en retail

’s-Hertogenbosch, 23 augustus 2018 – Business & Cloud Integrator Ctac ontvangt in korte tijd officiële SAP kwalificaties voor drie partneroplossingen, gebaseerd op SAP S/4HANA en best business practices. Het gaat om S/4HANA Cloud, Fit4Woco en SAP Analytics Cloud, ontwikkeld voor respectievelijk de maakindustrie, de woningcorporatiemarkt en de retailsector.

De oplossingen bestaan uit SAP software, aangevuld met Ctac diensten en intellectueel eigendom. Ontwikkeld op basis van vooraf geconfigureerde, gestandaardiseerde bedrijfsprocessen, bieden ze de flexibiliteit en het vermogen om sneller te innoveren, inclusief een gepersonaliseerde gebruikerservaring met SAP Fiori. Met de oplossingen, die vooraf zijn onderworpen aan een grondig kwalificatieproces, kunnen bedrijven in deze sectoren hun klanten unieke en gerichte toegevoegde waarde bieden, op basis van een vooraf gedefinieerde reikwijdte van het werk en een vast prijsmodel.

S/4HANA Public Cloud
De S/4HANA Cloud-oplossing ERP voor de slimste fabriek is ontwikkeld voor organisaties in de maakindustrie, waar korte levertijden, gepersonaliseerde producten en op maat gemaakte oplossingen de nieuwe standaard zijn. Dit wordt nu nog vaak bemoeilijkt door ERP-infrastructuren die verouderd zijn of bestaan uit verschillende en aan elkaar geknoopte systemen. Het is de slimste ERP in de SAP Public Cloud voor de maakindustrie. Alle data en kennis staan in één systeem, om kennisoverdracht te waarborgen. Dankzij regelmatige updates en nieuwe functionaliteiten vanuit de SAP Public Cloud is de oplossing toekomstbestendig en wendbaar, met minimale inzet van IT. Het biedt organisaties de mogelijkheid om snel nieuwe functionaliteiten te adopteren, innovatie en technologische ontwikkelingen te laten accelereren, realtime inzicht om snel te sturen, toetsen, optimaliseren en voorspellen, en de mogelijkheid om snel een 360-view van de klant te genereren.

De gestandaardiseerde en gebruiksvriendelijke ERP voor de slimste fabriek solution package bestaat uit implementatie op basis van een vooraf gedefinieerde scope gebaseerd op de SAP best practices voor productiebedrijven in combinatie met de jarenlange ervaring van Ctac in deze sector. Het pakket is verkrijgbaar voor een vanaf-prijs, afhankelijk van de behoeften en wensen van de klant.

Fit4Woco
Nieuwe technologieën en digitale transformatie, maar ook politiek en economie, zorgen voor veranderingen in de woningcorporatiemarkt. Organisaties in deze sector moeten blijven reageren op dit soort veranderingen, en hebben dus behoefte aan flexibiliteit, snelle implementatie en een intuïtieve gebruikerservaring. De Fit4Woco-oplossing ondersteunt alle primaire processen van woningcorporaties. De cloudoplossing is modulair, flexibel en schaalbaar, en maakt alle data realtime en overal beschikbaar. Die informatie is via de intuïtieve gebruikersinterface via elk device om te zetten in bruikbare informatie door analyses, rapportages en dashboards. Bovendien is de technologie ook geschikt voor big data, blockchain, IoT en mobiel, en hiermee toekomstbestendig. Zo voldoen organisaties in deze sector op een efficiënte en effectieve manier aan (lokale) wet- en regelgeving, interne en externe doelstellingen en worden klanten optimaal bediend.

De Fit4Woco solution package bestaat uit Cloud Services, Application Management en woningcorporatie specifiek ingerichte processen voor snelle implementatie, risico- en kostenvermindering en snellere onboarding. Het oplossingspakket wordt geleverd tegen een vaste prijs per verhuureenheid per maand.

SAP Analytics Cloud
De SAP Analytics Cloud Retail solution package is gebaseerd op 25 jaar ervaring in IT-oplossingen voor de retailbranche. De gebruiksvriendelijke oplossing geeft controle over klantdata en geeft inzicht in de mogelijkheden om conversie te verhogen. Via zorgvuldig vooraf gedefinieerde storylines is het mogelijk om een 360-view te creëren van klanten. Analytics Cloud voor Retail staat op één SaaS-platform die altijd en overal bereikbaar is. Door data uit verschillende bronnen te combineren, zijn gebruikers in staat sneller te plannen, analyseren en zelfs te voorspellen, om eenvoudig te sturen op kritische succesfactoren zoals conversieratio.

Het SAP Analytics Cloud-package is verkrijgbaar voor een vaste prijs met een vaste scope, en een vaste implementatietijd. Gebruikers hebben de keuze uit drie onderdelen: Customer Journey, Customer Engagement en Customer Satisfaction.

Dirk van de Pas, Partner Solution Center Manager bij SAP: “Ctac is voor ons een waardevolle en deskundige partner, zowel voor het bedienen van specifieke markten als gespecialiseerde SAP-oplossingen. Zeker voor Cloud toepassingen willen bedrijven vooraf weten, wat zij tegen welke investering en binnen welke tijdsduur kunnen verwachten. Oplossingen worden daarom tegen een vooraf gedefinieerde prijs, scope en implementatietijd aangeboden. Middels een Fit-to-Standard aanpak behalen klanten snel toegevoegde waarde. Tevens wordt een toekomstvast platform neergezet om technologieën als IoT, Machine Learning en Blockchain in te kunnen zetten. Met de kwalificaties voor deze packages biedt Ctac haar klanten oplossingen die perfect aansluiten bij hun branche.”

“Als langdurig Platinum Partner van SAP zijn we altijd op zoek naar manieren om het proces van digitale transformatie voor onze klanten te helpen versnellen”, zegt Henny Hilgerdenaar, CEO van Ctac. “In deze specifieke packages komen onze technische knowhow, expertise op het gebied van IT en businessexpertise goed tot uiting. De samenwerking zorgt ervoor dat ook kleinere organisaties kunnen profiteren van de kracht van SAP technologie en innovatie.”